Waterontharder Pacto Split 15

De Simplus-15 is de kleinste ontharder uit de Opus serie. Geschikt voor huishoudens van 4 a 8 personen of voor commercieel gebruik.

  1. Compact
  2. Eenvoudig te bedienen
  3. Split unit, flexibele opstelling mogelijk
  4. Geschikt voor los zout, tabletten en blokken zout
  5. 5 jaar garantie
WS-PACTO-S-15-1017
€ 799,00
Incl. BTW Levertijd ca. 2 werkweken
Aantal
check Levertijd ca. 2 werkweken

 

Veilig kopen en betalen

 

Gratis verzonden (vanaf €50)

 

30 dagen gratis retourneren

De Opus is een compacte waterontharder die bestaat uit een los hars en zoutvat. Hierdoor is hij flexibel in de plaatsing en is hij zeer geschikt voor kleine ruimtes. Het zoutvat van de Opus beschikt over een grote, afsluitbare zoutopening en is eenvoudig bij te vullen met zout.

De Opus  beschikt over een elektronische besturingsunit met een duidelijk afleesbaar LCD-display. De Opus is zelf in te stellen en de bediening is zeer eenvoudig. Deze versie heeft een laag waterverbruik en regenereert automatisch bij langdurige afwezigheid. Ook geeft hij de resterende capaciteit weer. Zodra deze capaciteit is opgebruikt gaat de Opus regenereren.

Door middel van de installatieset is de Opus eenvoudig en zelf te installeren.

Houd u er rekening mee dat u aan de achterzijde van de ontharder ca. 50mm of 120mm ruimte nodig heeft voor de installatie! De benodigde ruimte is afhankelijk van de keuze of u de bypass-klep rechtstreeks op de ontharder (120mm) of tussen uw waterleiding (50mm) aansluit.

WS-PACTO-S-15-1017

Datasheet

Capaciteit (L bij 8°dH)
5040
Gecombineerd of split
Split
Afmetingen ontharder (h*b*d)
62*27cm
Afmetingen zoutvat (h*b*d)
44*29cm
Resthardheid instelbaar
Nee
Garantie
5 Jaar