De Simplus-M is de middelste ontharder uit de Simplus serie. Geschikt voor huishoudens van 2 tot 4 personen.

Daarom de Simplus:

  1. Compacte machine
  2. Onderhoudsarm
  3. Volume gestuurd
  4. Eenvoudige installatie

€ 499,00
€ 449,00 € 50,00 korting
Incl. BTW
Aantal
not_interested Tijdelijk uitverkocht

Goedkope waterontharders

De Simplus-M is onze op een na kleinste en voordeligste waterontharder.

Door zijn compacte afmetingen is er bijna altijd een plek te vinden waar hij geïnstalleerd kan worden. Hij is met name geschikt voor 1 tot 3-persoons huishoudens. Dit is wel afhankelijk van hoeveel water je verbruikt en hoe hard het water is. Mocht je hier meer informatie over willen bel ons dan even op 085 - 3011 386, we helpen je dan graag verder bij je keuze.


Eigenschappen

Ondanks dat onze Simplus waterontharders zeer laag geprijsd zijn, hebben ze toch een aantal eigenschappen die je normaal alleen op de duurdere modellen tegenkomt.

Omdat een combi unit is, is hij compact en hoef je geen extra slangen tussen het zoutvat en de stuurklep aan te sluiten, dit maakt de installatie iets eenvoudiger. Als je meteen de bijpassende installatieset en puntstukken meebesteld dan heb je eigenlijk alles in huid om hem gelijk aan te kunnen sluiten


Stuurklep

Display Simplus serie

De stuurklep heeft een duidelijk afleesbare display en bedieningsknoppen. De stuurklep is volume gestuurd wat inhoud dat hij bijhoudt hoeveel water je verbruikt en pas gaat regenereren als het echt nodig is. Hierdoor verbruikt hij minder zout en water dan tijdgestuurde modellen. De meeste waterontharders maken gebruik van kunststof en rubberen afdichtingen in hun stuurkleppen, deze hebben periodiek onderhoud nodig. De Simplus serie maakt gebruik van keramische afdichtingen, deze hebben een lange levensduur en hoeven niet periodiek gesmeerd of vervangen te worden.


Zoutvat

Het geïntegreerde zoutvat heeft genoeg capaciteit voor ca. 10kg zout. Om je gelijk goed op weg te helpen, hebben we een startersset samengesteld met daarin zout, een hardheidstest en een reinigingsmiddel voor je waterontharder.

Datasheet

Capaciteit (L bij 8°dH)
1500
Gecombineerd of split
Gecombineerd
Afmetingen ontharder (h*b*d)
49*20*38cm
Resthardheid instelbaar
Nee
Garantie
2 Jaar
Geen reviews op dit moment

3 andere producten in dezelfde categorie: